abraham 50 jaar bord

Abraham 50 jaar. Dé traditie wanneer een man 50 jaar oud wordt. Het huis versieren op een ludieke manier. In dit artikel gaan we kijken naar 50 jaar Abraham versiering.

Abraham 50 jaar

Inhoudsopgave

Wat betekent Abraham 50 jaar?

Volgens de Joden kon Jezus Abraham niet hebben ontmoet omdat hij nog geen 50 jaar oud was. Volgens hen was het voor niemand mogelijk om Abraham daadwerkelijk te zien voordat hij 50 was, omdat Abraham een oude man was. Hier komt de uitdrukking “zag Abraham” vandaan. Hier komt de oorspronkelijke Abraham 50 jaar versiering vandaan. Tegenwoordig heeft het voor veel mensen en groepen nog weinig met het beleven van het geloof te maken. Abraham 50 jaar wordt tegenwoordig voornamelijk nog gebruikt in het oosten (de Achterhoek) met het op een ludieke manier iemand die 50 jaar oud wordt in het zonnetje te zetten.

Natuurlijk kun je de eerbiedwaardige 50 niet gebruiken zonder een Abraham-pop in je tuin! Deze traditie hoort er zeker bij en kan niet worden overgeslagen. Bestel bij ons een knuffelpop Abraham, vul deze popvormige omslag met krantenpapier en je hebt een pop die zich snel en gemakkelijk kan aankleden. Of kies voor de Abraham opblaaspop, opblazen en klaar! Zet een Abraham masker op de pop, kies een mooie grijze pruik, en de pop is klaar om in de tuin geplaatst te worden, wat een jarige verrassing!

50 jaar Abraham assortiment

Abraham’s 50 spullen bestellen? Ziet jouw vader, vriend of collega Abraham binnenkort? Als iemand 50 wordt, wil je die natuurlijk op een leuke manier in het zonnetje zetten. Een bekende traditie is dat als iemand 50 wordt, vrienden, familie of buren een Abraham-pop in de tuin plaatsen. Vaak wordt dit gedaan in combinatie met vlaggen en speelse houten planken, en soms met grote opblaasbare Abraham-poppen.

Er zijn veel verschillende manieren om het huis van een 50-jarige te decoreren. Bij Festival in Doetinchem kun je de mooiste 50 jaar Abraham decoraties bestellen. Denk aan masker, opblaasbaar Abraham, Abraham pop verkeersbord 50 (Jaar), ballon met 50 Jaar Abraham, 50 Jaar vlag en meer. Bent u op zoek naar decoratie voor Abraham’s 50e verjaardag, koop uw Abraham’s 50e verjaardag decoratie online of kom langs in de 3200 m² grote feestwinkel in Doetinchem.

Abraham pop

Een opblaas- of knuffelpop mag niet ontbreken in het decor van Abraham’s 50th Anniversary. Opblaaspop Abraham of opblaaspop Abraham nodig voor een 50 jarige vriend, buurvrouw of andere bekende? Bij festival in Doetinchem vind je verschillende Abraham-poppen. Je kunt kiezen uit een klassieke of een moderne Abraham. Naast opvul- of opblaaspoppen vind je bij ons ook de leukste accessoires voor een geslaagde decoratie.

Abraham 50 jaar versiering online kopen

Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze webshop. Wij hebben een grote voorraad waardoor Abraham ornamenten en andere artikelen zeer snel geleverd kunnen worden!  Geniet van de 50e verjaardag decoraties!

Bij Festival Feestartikelen in Doetinchem shop je al jarenlang de allerleukste versiering voor Abraham 50 jaar. Het is uit voorraad leverbaar en online of in de winkel te bestellen. Bekijk meer informatie op de website van Festival over de actuele voorraad en openingstijden. Wil je tips, advies of inspiratie op doen over Abraham 50 jaar versiering? Neem dan even contact met ons op of kom naar onze grote feestwinkel in Doetinchem. Wij vertellen je graag meer over de beste versiering voor iemand die 50 jaar oud wordt. Voor zowel dames als heren hebben wij een ruim assortiment feestversiering. Van poppen tot vlaggen en van slingers tot de leukste maskers. Je vindt het bij Festival.

Contactgegevens Abraham 50 jaar

  • Festival Feestartikelen
  • Transportweg 13
  • 7007 CL Doetinchem
  • info@festival.nl

Handige links