Catering Winterswijk bestellen? Bekijk hier de beste tips met mogelijkheden van cateraar Woodies Eten en Drinken. Jouw partner in catering in de gehele Achterhoek.

Catering winterswijk bestellen

Inhoudsopgave

catering in winterswijk

Dé cateraar voor Winterswijk en omstreken

Op zoek naar een cateraar in Winterswijk? Woodies eten en drinken levert allerlei soorten catering in Winterswijk voor groepen van 15 tot 1000+ personen! Met meer dan 60 verschillende food- arrangementen en concepten is Woodies eten & drinken dé cateraar in Winterswijk en omgeving! In onderstaande tekst vertellen wij welke soorten catering wij aanbieden en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij denken mee in het totale plaatje voor jouw catering

Wij bieden foodarrangementen aan voor groepen beginnend bij 15 personen. Dit variërend van bedrijfsgroep tot vriendengroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken altijd met verse producten en ingrediënten, waarbij we samenwerkingen aangaan met zo veel mogelijk partners uit de regio. Dus ben jij niet op zoek naar de goedkoopste catering partij, maar wil jij verrassende gerechten gemaakt door goede koks en tegen een acceptabele prijs? Dan kunnen wij jou van dienst zijn! 

Wij vinden het super leuk, om met je mee te denken. Om dit te kunnen beschikken wij dan ook over al het materiaal, om op locatie een uniek sfeertje neer te zetten! Bij materiaal kun je denken aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, bijzondere verlichting, hangmatten, hooibalen en nog veel meer! 

Ook hebben we vaste samenwerkingspartners die we kunnen benaderen voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met jaren 90 muziek, een akoestisch zangduo, een circusterras voor de kinderen of een portrettekenaar. Van een klein opgezette bbq tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles wat daar tussenzit. Voor elke gelegenheid dat te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies Eten en Drinken aan het juiste adres!

Woodies Eten en Drinken - Catering Winterswijk

Foodtruck huren Winterswijk

De laatste jaren zijn concepten met foodtrucks enorm populair geworden. Het sfeertje dat hierbij hoort is laagdrempelig, gezellig en natuurlijk afgemaakt met heerlijk eten. Dit zien we meestal in de vorm van mini gerechtjes die uitgeserveerd worden vanuit de foodtrucks.

Wil jij een foodtruck huren in Winterswijk? Wij hebben diverse foodtrucks en verhuren dit alleen als compleet concept.. Dit houdt in dat er een menu bijzit én één of meerdere koks. Dit foodtruck concept kan op grote schaal opgezet worden met bijvoorbeeld 9 verschillende foodtruck concepten wat samenkomt op één groot bedrijfsevent. Maar dit kan ook kleinschalig met bijvoorbeeld één foodtruck concept tijdens een feestavond.

Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten foodtrucks. Al deze foodtrucks hebben we in eigen beheer. Wat wij leuk vinden aan onze foodtruckconcepten is, dat je zelf een eigen food-stijl kunt kiezen. Een foodtruck met lekkere Franse gerechten, een minibites foodtruck, een Vegetarische foodtruck of een foodtruck met streekgerechten? Werkelijk alles is mogelijk! Ook kun je kiezen voor wat kleinschalige concepten, zoals bijvoorbeeld een frietfiets en barista koffie foodtruck.

barbecue-catering-bestellen
Barbecue catering winterswijk!

Buffet bestellen winterswijk

Naast een bbq kun je uiteraard ook een buffet bestellen bij ons. Hier heb je de keuze uit allerlei verschillende buffetten in Winterswijk en omgeving. Veel gekozen opties zijn: een Italiaans buffet, een biologisch buffet, een bites buffet, winters buffet en een Achterhoeks buffet. 

Wij serveren onze buffetten met verse producten en ingrediënten van zo veel mogelijk lokale leveranciers en (boeren) bedrijven. De Achterhoek is onze streek en dit willen we graag vertegenwoordigen!

Catering Winterswijk bestellen?

Wil jij een catering in Winterswijk bestellen en volledig laten verzorgen door Woodies Eten en Drinken? Voor kleine en hele grote groepen verzorgen wij al jarenlang de volledig verzorgde catering in de gehele Achterhoek. Naast de traditionele catering, helpen wij ook bij het opzetten van bedrijfsevents of andere evenementen. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens catering winterswijk

  • Woodies Eten en Drinken Catering
  • Havenstraat 61
  • 7005 AG Doetinchem
  • info@woodiesetenendrinken.nl

Bezorgd ook in Winterswijk op locatie

Handige links