Douglas overkapping

Inhoud

5 redenen om een Douglas overkapping laten plaatsen?

Een Douglas overkapping is bijna altijd uitgevoerd in basismaten en uitvoeringen. Een Douglas overkapping is wel het mooiste als hij helemaal naar wens gemaakt is. Zo integreert uw overkapping van Douglas hout totaal in uw tuin. Zodat u heerliljk geniet!

Een terrasoverkapping is er in alle soorten en maten

Of u nu een Overkapping van douglas wilt met een plat dak of met een hellend dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk.
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout,dit zorg ervoor dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout gebruiken. Zo heeft u jarenlang plezier van een duurzame overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles zelf voor de complete inrichting van uw Terrasoverkapping of veranda. Zo nemen we u alle zorg uit handen. Verscheidene vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

Douglas overkapping met glas

Douglas overkapping kapschuur

Glaswanden in de nieuwe overkapping

Het genieten wordt nog heerlijker als u een glaswand laat zetten in uw Douglas hout overkapping . De mogelijkheden zijn grenzeloos. De overkapping veranderd zeer snel in een praktische tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. Richt het nu nog in met een heerlijke hoekbank. Ook het plaatsen van een kachel kan geregeld worden. Zelfs op dagen dat het wat frisser is zit u nog lekker onder uw overkapping. Dat is genieten!

Douglas overkapping met schuur kopen

Vaak is het problematisch om alle dingen op te ruimen. Denk aan handgereedschap, brommers, hengels, enz. U weet niet meer waar u het moet laten. Wat is er dan handiger dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuingenot met het de voordelen van een berging waar u al uw spullen makkelijk opruimt. Voor iedere situatie en iedere tuin bieden wij de ideale oplossing!
U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat elke terrasoverkapping die wij maken maatwerk zijn zult u versteld staan hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis.

Creëer meer sfeer met een overkapping van Douglas

Gezellig en sfeervol , dat zijn de belangstrijke dingen om lekker van uw tuin te kunnen genieten. Door een schitterende overkapping te laten zetten kunt u met mooi weer fijn genieten en zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin.
Soms komt is een overkapping van Douglas het mooist tot zijn recht als hij helemaal vrijstaand wordt gebouwd. Als er aan iedere zijde genoeg ruimte is maakt deze opstelling mooie manieren om te relaxen in uw tuin. Voor onze vaklui is geen klus te moeilijk of te lastig. We weten voor alles een oplossing.

Luxe overkapping

Twijfel niet en koop een Douglas overkapping

Als u echt het hele jaar wil genieten in uw tuin denk er dan echt eens over een overkapping te laten plaatsen. Het is zowel een lust voor het oog als zeer praktisch, zeker als u een schuur aan de overkapping laat plaatsen. In één keer kunt u dan wel alles netjes opruimen en hoeft het niet rond te slingeren. Samen met uw gezin beleeft u onvergetelijke uren onder het genot van een hapje en een drankje. Ze zullen u er dankbaar voor zijn.

Douglas-overkapping