fietsaccu-reviseren

Fiets accu revisie professioneel laten uitvoeren? Kies voor E-bixz. Wij zijn enkel gespecialiseerd in het uitvoeren van accu revisies. 

Fiets accu revisie

Inhoudsopgave

Gespecialiseerd personeel in fiets accu revisie

Fiets accu revisie kunt u tegenwoordig bij meerdere partijen laten verrichten, soms ook bij een fietsenmaker bij u in de buurt. Wij raden echter niet aan om zomaar bij iemand uw fietsaccu te laten reviseren. Revisie van fietsaccu’s is een zeer gespecialiseerd gebied en vereist speciale expertise om ervoor te zorgen dat de accu van uw fiets in perfecte staat verkeert. Voor de beste resultaten moet u op zoek gaan naar een partij met gespecialiseerd personeel dat veel ervaring heeft op dit gebied.

Bij E-bixz bent u dan ook 100% aan het juiste adres. Ons team bestaat uit gespecialiseerd personeel. Wij kunnen de accu van uw fiets goed inspecteren en testen, en bepalen of deze vervangen of gerepareerd moet worden.

Fiets accu revisie in slechts een paar stappen

De accu opsturen, reviseren en betalen is zo geregeld bij E-bixz. Via onze webshop kunt u de gewenste accu selecteren die u wilt laten reviseren. U kunt dan de geplande revisie betalen en ons uw batterij toesturen. Na ontvangst van uw batterij zal ons gespecialiseerd personeel deze grondig inspecteren en de prestaties ervan testen. Als er een reparatie of vervanging nodig is, laat ons team dit direct weten zodat er snel een goede oplossing gevonden kan worden. Na afloop van de revisie verzendt E-bixz de batterij die klaar is voor installatie.

E-bixz uw vertrouwde partner in fiets accu revisie

Uiteindelijk kan E-bixz u helpen de accu van uw fiets in topconditie te houden met een uitgebreide revisie. Ons gespecialiseerde personeel heeft jarenlange ervaring en is in staat om uw fietsaccu optimaal te onderhouden. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw fiets accu revisie, kunt u vertrouwen op E-bixz. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Tijdelijk ook een volledig gratis accu check!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u iets merkt aan uw fietsaccu raden wij u ook aan om direct aan de bel te trekken. Zo voorkomt u zelf een hoop ellende en hoge kosten. En waarom ook niet laten controleren? Het is namelijk volledig gratis. Wanneer blijkt dat uw fietsaccu 100% in orde is, betaald u alleen de verzendkosten en verder helemaal niets. Zo kunt met een gerust hart weer uw e-bike opstappen en zorgeloos aankomen naar uw punt van bestemming.

Fietsaccu niet kunnen vinden? Neem contact op!

Op onze webshop ziet u de meest voorkomende fietsaccu modellen staan die wij kunnen reviseren. Natuurlijk reviseren wij iedere fietsaccu, maar kunnen wij niet elk model plaatsen op de webshop. Staat uw model er dus niet tussen? Geen zorgen neem gerust contact op en wij geven u een prijsindicatie.