Reinigingsspecialist24

Gevel reinigen kunnen wij als de beste. Schakel ons vandaag nog in en laat uw gevel weer stralen. Bel of mail voor een afspraak.

Gevelreiniging

Inhoudsopgave

Gevelreiniging

Gevelreiniging? Schakel een van onze specialisten in!

Wilt u van het opgehoopte mos en vuil van uw gevel of muur af? Dan is het tijd om contact op te nemen met de Reinigingsspecialist24. Wij raden mensen altijd aan om hun gevels en muren minstens een keer per jaar goed te laten reinigen. Zo voorkomt u dat u de muur vroegtijdig laat impregneren of zelfs vervangt terwijl u uw plezier verhoogt. Als u de beste resultaat wilt boeken dan is het een verstandig idee om een specialist die over de nodige kennis en ervaring over gevelreiniging bezit in te huren.

Hiervoor hoeft u natuurlijk niet verder te zoeken dan Reiniginsspecialist24. Wij beschikken namelijk over ervaren werknemers die specialistische kennis op het gebied van gevelreiniging bezitten. Als u gebruik wilt maken van onze diensten boek dan direct een gratis inspectie en ervaar de expertise van Reinigingsspecialist24.

Wat is gevelreiniging?

Gevel reinigen is zoals de naam al zegt, het reinigen van de gevel. Gevelreiniging is een onderdeel van gevelonderhoud. Door uw gevel te laten reinigen, verwijdert u aanslag en vuil van de gevel. Deze vervuilingen hebben verschillende oorzaken.

Stedelijke vervuiling, zoals uitlaatgassen en gassen die fabrieken uitstoten, hebben invloed op hoeveel vuil u op de gevel van uw woning heeft. Ook kunnen algen en mossen de staat van uw gevel sterk aantasten.

Verschillende soorten vervuiling die uw gevel ervaart worden op verschillende manieren verwijdert. Om de juiste reiniging te bepalen moet er gekeken worden naar de soort vervuiling.

Gevelreiniging kosten

Gevel reinigen kosten beginnen al vanaf €5 per vierkante meter. Gevelreiniging gebeurt vaak in combinatie met het renoveren van de gevel en/of voegwerk en het impregneren van de gevel. Wij kunnen u helaas niet de exacte prijs voor onze gevelreiniging diensten geven. Zou u dat wel graag willen weten? Contacteer ons dan en we zullen u een prijs geven die bij uw situatie en gevel past.

Waarom gevelreiniging?

Er zijn vele redenen waarom het laten reinigen van uw gevel een goed idee is. Een van die redenen is dat het de uitstraling van uw gebouw verbeterd. Een schone en frisse gevel zorgt er voor dat uw woning er aantrekkelijk en professioneler uitziet. Dit kan belangrijk zijn als u een bedrijf heeft die klanten ontvangt of als u uw huis wilt verkopen.

Gevel reinigen verlengt daarbij ook de levensduur van uw gebouw. Dit komt omdat vuil en verontreinigingen na verloop van tijd kunnen ophopen en de gevel vervolgens aantasten. Door regelmatig uw gevel te laten inspecteren voorkomt u schade en verlengt u de levensduur van uw gebouw. Hierbij heeft het laten reinigen van uw gevel nog veel meer voordelen dat het met zich meebrengt. Zou u meer over deze voordelen willen weten? Neem dan contact met ons op en een van onze werknemers zullen u zo goed mogelijk over dit onderwerp informeren.