hondenspullen

Je honden verdienen natuurlijk de allerbeste hondenspullen. Dat betekent dat je niet alleen lekker en gezond voer koopt voor je nieuw gezinslid, maar tevens nuttige accessoires en schattige speeltjes. Op deze pagina vertellen we je alles over de handigste en leukste producten voor honden.

Accessoires en hondenspullen voor je hond

Table of Contents

beste hondenspullen

Een hondentuigje

Het speciaal tuigje is ideaal voor kleine jonge honden of voor viervoeters die de halsband steeds proberen af te doen. Een hondentuigje heeft daarom voordelen voor zowel de hond als het baasje. Het is voor de hond een stuk comfortabeler dan het dragen van een halsband, omdat er niet aan de keel wordt getrokken.

Zijn er nadelen te melden voor het hondentuigje? Ja, een subtiel minpunt van een tuigje voor honden is dat de kans bestaat dat je hond meer aan de lijn trekt. De oorzaak hiervan is dat er geen kracht op de keel ontstaat en het aan de lijn trekken dus niet remmend voelt. Door je hond altijd te corrigeren en goed op te voeden, leert je hond rustig te wandelen.

Een hondenfietsmand

Een fietsmand speciaal voor honden is ideaal voor het vervoeren van kleine honden en puppy’s die niet veel wegen. Koop wel een veilig exemplaar dat afsluitbaar is. De hondenfietsmand met gaas-afdekking is zeer aangeraden omdat dit voorkomt dat je hond uit de mand springt of valt. Een mand met rekje van metaal is ook een goede optie, zolang je kleine hond hier niet met het hoofdje tussendoor past. Pak je vaak de fiets met nat weer? Verkies dan een fijne mand die wind- en waterdicht is. Let er wel op dat je lieve viervoeter te allen tijde voldoende lucht krijgt, en weet dat de hondenmand snel opwarmt zodra deze is dichtgeritst als de zon erop schijnt.

Belangrijke criteria voor het kiezen van een hondenfietsmand
– Het aantal kilo’s waarvoor de mand geschikt is
– De mogelijkheden om de hond vast te zetten in de fietsmand. Zit er een riem in of niet?
– Kun je de mand op je fiets monteren? Bij bepaalde elektrische fietsen is het onmogelijk een hondenmandje op de bagagedrager te bevestigen. Ga verder met de volgende hondenspullen…

Honden autostoel

Er zijn meerdere manieren om een hond veilig met de auto te vervoeren. Een goede optie is de speciale honden autostoel. Ga voor een exemplaar dat veilig te monteren is zodat het in het geval van een ongeluk niet door de auto vliegt. Ook is het belangrijk je hond altijd vast te zetten met een speciale riem, indien mogelijk met een tuigje. Dit voorkomt dat er aan het hoofd of nek wordt getrokken wanneer je hard remt.

Een puppyren valt onder hondenspullen 

Heb je een hond geadopteerd? Dan is een puppyren een zeer praktisch hondenproduct voor je woning. Het liefste speel je constant met je pup, maar je moet ook werken, huishoudelijke taken voltooien en voor je familie zorgen. Dit zijn situaties waarin je de jonge hond in de ren plaatst. Het hondje kan zo rustig rondwandelen of een dutje doen en hierdoor hoef je wat minder op te letten.

Een speciale ren voor je pup voorkomt dat je nieuwe hond die je opvoedt stoute dingen doet terwijl je gaat werken. Ook blijft je pup op veilige afstand van je andere huisdieren als je kort naar een andere kamer loopt.

Waar plaats je een puppyren? Veel baasjes plaatsen de ren in de woonkamer, bijkeuken of hal. Echter, een puppyren komt ook in je tuin goed van pas En al helemaal als je geen dichte afscheiding hebt, kort naar binnen loopt of wil voorkomen dat je hond door de moestuin wandelt, komt zo’n puppyren goed van pas. Verkies daarom een lichtgewicht exemplaar dat simpel te verplaatsen is.

Een GPS-Tracker voor honden

Je wil je schattige pup uiteraard niet laten weglopen, en om die reden staat een GPS-Tracker voor honden op een hoge plek in onze lijst met onmisbare accessoires voor honden. De trackers zijn te koop in meerdere maten met diverse opties. Als je hond wegloopt uit je woning of tijdens een speelmoment vind je hem zonder problemen terug met behulp van de tracker met GPS voor honden.

Let op: Een tracker met GPS voor honden vervangt de chip niet. Dankzij een chip leest een dierenarts wie de hond is en waar hij vandaan komt.

Een donut hondenmand

Misschien herken je de plaatjes van een lief hondje in de herkenbare grote ronde zachte mand. Deze puppy’s zien er super gelukkig en slaperig uit op soortgelijke foto’s, gek is dat niet. Zo’n donut hondenmand is uiteraard zacht en erg comfortabel.

Omdat donut hondenmanden zo dik en comfortabel zijn, kan je hondje er helemaal in wegzakken waardoor de fijne mand een veilige omgeving wordt. Zorg er dan ook voor dat de mand echt het plekje van je pup is.
Een hondenföhn
Vindt je pup het aangenaam om door de modder te rollen? Heb je een Schotse collie die vaak gewassen dient te worden? In dat geval is een speciale föhn voor honden een ware must-have.

De pluspunten van een föhn voor honden: je bespaart geld en tijd, en je ziet er op toe dat je hond er altijd netjes en schoon bij loopt.

Een anti schrokbak

De gedachte achter de anti schrokbak is makkelijk te begrijpen. Dankzij de unieke vorm en textuur in de brokjesbak voorkom je dat je hond in slechts enkele seconden veel brokken binnen krijgt. De pup wordt door de bak verplicht meer moeite te doen om het eten uit de anti schrokbak te krijgen.

Een aanmerkelijk pluspunt is dat je huisdier bedaard en dus veiliger eet. De kans op braken wordt zo verminderd, en dat is de reden waarom dit product op de lijst met beste hondenspullen staat. Heb je meerdere honden? Dan is dit een goede methode om de hond die het snelste eet bezig te houden zodat je andere hond rustig zijn of haar portie kan eten.

Wil je meer weten over hondenspullen neem dan een kijkje op de website.