Horeca te koop en te huur? Horecamakelaardij Knook en Verbaas zijn graag uw horecamakelaar bij iedere verkoop, verhuur en bemiddeling van ieder type horecabedrijf en pand. Rotterdam, Den-Haag, Leiden, Amsterdam, Zeeland en West-Brabant en heel Nederland.

Nummer 1 in Horeca te koop en te huur

Inhoudsopgave

Horeca te koop en te huur - Horecamakelaardij Knook en Verbaas

Horeca te koop (aankoopbemiddeling)

Een goede voorbereiding is bij de aankoop van uw horecabedrijf onmisbaar. Wij geven u niet alleen een gedegen advies maar ook een stap voor stap begeleiding totdat de aankoop van uw horecabedrijf een feit is. Wij hebben de know-how in huis en zorgen ervoor dat u uiteindelijk de juiste keus kunt maken.

Horecabedrijf te koop / te huur gezocht?

Ik wil een horecabedrijf kopen/huren, waar moet ik beginnen?
De beste plaats om te beginnen is bij een deskundig Horecamakelaardij. Wij van Horecamakelaardij Knook & Verbaas als deskundige kunnen u adviseren bij het kopen van een horecabedrijf maar ook een stap voor stap begeleiding.

Wij helpen kopers bij het verhuren van een horecabedrijf en het gehele aankoopproces.

Neem contact op met één van onze deskundige horecamakelaars, zij kunnen u begeleiden met het aankopen van een horecabedrijf.

Bent u op zoek naar een potentieel horecabedrijf in Nederland?

Het leven van een eigenaar horecabedrijf biedt volop mogelijkheden om uw liefde voor de keuken te ontdekken en de gasten blij te maken. Het kan een opwindende ervaring zijn om een bistro of café te kopen en deze te runnen, maar zonder professionele hulp kan het moeilijk zijn om er één te verwezenlijken.

U hebt een ervaren horecamakelaar nodig die u kan helpen bij het voorbereiden van uw financiën voor de overname, het beoordelen van het onroerend goed vóór de aankoop en het sluiten van de deal voor horecabedrijven die te koop of te huur zijn en die uw aandacht hebben getrokken.

Het helpt ook om een makelaar in te schakelen die kennis heeft van de lokale horecabedrijven en de nieuwste eettrends, zodat u een fantastisch rendement op uw nieuwe investering kunt behalen en ervan kunt genieten. Horecamakelaardij Knook & Verbaas is meer dan in staat om u daarbij te helpen, en nog veel meer.

Voordelen bij Horecamakelaardij Knook & Verbaas

“Maak nu een gratis account aan op onze website, bewaar uw zoekopdracht en krijg een melding wanneer een soortgelijke advertentie op onze website is geplaatst.”

Wat zijn de voordelen wanneer u een account aanmaakt:

  • Snel uw favoriete advertenties terugvinden.
  • Wanneer u een zoekopdracht heeft opgeslagen, krijgt u (indien aanwezig) 1 x per week een email met soortgelijke advertenties.
  • U kunt eenvoudiger corresponderen met de desbetreffende makelaar van de advertentie, zonder hiervoor uw email programma op te starten.

Dit alles kunt u terugvinden in uw eigen dashboard.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, dan kunt u inloggen via het user icoontje in het menu.

Voor 2 opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een hotel, B&B of groepsaccommodatie in Gelderland, Brabant of Limburg.

Namens één van onze relaties zijn wij op zoek naar 3 en 4 sterren hotels in de Nederland en België.

Wij geven u graag antwoord

Heeft u vragen over Horeca te koop / te huur? neem dan contact met ons op.

Contact Horeca te koop / huur