industriële labels

Industriële labels bestellen? Bij Replato vind je rvs, kunststof en aluminium industriële labels in grote en kleine aantallen.

Industriële labels

Inhoudsopgave

Industriële labels bestellen

Een industrieel label wordt gemaakt om belangrijke informatie te geven over een bepaald product. Deze industriële labels zien we veel terug op machines in de offshore, hef- en Hijs Industrie. Het geeft informatie over de afmetingen, de druk die het aankan, het serienummer én de datum dat het is geproduceerd.

Dit is belangrijke informatie die altijd zichtbaar moet blijven, het is daarom erg belangrijk dat industriële labels dusdanig worden geproduceerd dat het slijtvast is. En dit betekent ook dat het bestand is tegen alle denkbare (weers) omstandigheden, alleen zo kan het industrieel label jarenlang meegaan. industriële labels kunnen van diverse materialen gemaakt worden (bijvoorbeeld RVS) en elk soort materiaal wordt op een andere manier bewerkt zodat het niet kapot gaat en lang mee kan gaan.

Industriële etiketten

Industriële etiketten bestellen? In onze eigen fabriek maken wij labels, waaronder aluminium kettinglabels, werklastlabels, aluminium barcodelabels of blanco RVS labels. Uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een vast assortiment, zoals de bekende 8-kant en 10-kant (graad 8 of 10), maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Overweeg verschillende maten, vormen en diktes. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Industriële etiketten moeten onder de meest uiteenlopende omstandigheden vele jaren meegaan. Bijvoorbeeld in de offshore-industrie. Wij beoordelen de toepassing en adviseren u over materialen en ontwerp. Of u nu 10 aluminium kettinglabels of 10.000 aluminium barcodelabels nodig heeft, exclusief of massaproductie: Replato behandelt elke bestelling met grote zorg. Dat doen we al meer dan 100 jaar. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, snelle service en continuïteit. 

Aluminium labels

Aluminium (ketting)tags zijn de meest voorkomende uitvoering. Aluminium is licht van kleur en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het geanodiseerde aluminium dat wij gebruiken is van een unieke hoge kwaliteit (AlMg1) en daardoor zeer geschikt.

Deze aluminium tags zijn verkrijgbaar in de volgende diktes: 0,5 – 1,0 – 1,5 – 2,0 en 3,0 mm.

Kunststof labels

Of het nu gaat om dun vinyl, pvc of polycarbonaat: deze materialen zijn eenvoudig te printen, snijden of frezen. Het is dus gemakkelijk om verschillende kleuren toe te voegen en unieke vormen te creëren. Daarom zijn de mogelijkheden voor kunststof etiketten bijna eindeloos.

Labels bevestigen

Je persoonlijke industriële label wil je natuurlijk ergens op plakken of hangen. Wij kunnen het product voorzien van gaten of boringen met de door u opgegeven diameter. We kunnen ook backing tape leveren voor uw producten. Dit kan standaardtape, sterk klevende 3M-tape of “foam” -tape zijn. Hierdoor kunt u het product eenvoudig bevestigen.

  • Standaard tape is geschikt voor permanent gebruik binnenshuis.
  • Sterk kleverige 3M tape voor permanent buitengebruik.
  • Schuimtape is geschikt voor oneffen ondergronden zowel binnen als buiten.

Industriële labels bedrukken

Zeefdruk is de bekendste techniek voor het bedrukken van jobboard- en kettinglabels van aluminium, RVS en kunststoffen zoals acryl en PVC. Hoewel Replato uiteraard gebruik maakt van de nieuwste druktechnieken, vormt de vertrouwde zeefdruk nog steeds een groot deel van ons dagelijks werk. Dit gaat hand in hand met de kwaliteit en duurzaamheid van gezeefdrukte etiketten.

In onze productiehal in Almelo staan ​​meerdere zeefdrukmachines die voornamelijk monochroom printen (tot 4 kleuren). Vooral de etiketten die in grote aantallen worden bedrukt worden hier perfect verwerkt en bedrukt. RAL- en PMS-kleuren die niet digitaal bedrukt kunnen worden, zijn bij ons altijd beschikbaar voor zeefdruk.

digitaal printen
Bij digitaal printen wordt de inkt direct op het plaatmateriaal gedrukt. Afdrukbaar met 1440 x 1440 DPI. Het verschil met zeefdruk is dat we full colour in één print kunnen aanbrengen. “Cursus” in logo of tekst kan ook gemakkelijk bedrukt worden!

Contactgegevens industriële labels

  • Van Weerden Poelmanweg 9
  • 7602 PC Almelo
  • info@replato.nl
  • Tel:+31(0)5468611116
  • Nederland

Handige links