Satisfyer producten voor man en vrouw.

Dit is het tijdperk van de revolutie op het gebied van seksspeeltjes. Vergeten zijn de dagen dat vrouwen of mannen zich moesten schamen om een vibrator of dildo aan te schaffen. Satisfyer is een merk dat zich in het bijzonder onderscheidt van de massa producten. Innovatief, adembenemend en tijdloos, dat is de beste manier om de producten van Satisfyer te omschrijven. Met de revolutionaire Air-Pulse technologie, brengen hun vibrators miljoenen vrouwen wereldwijd naar hun volgende hoogtepunt. Omdat iedere vrouw en man goede orgasmes verdient.

Satisfyer pro 2

Luchtdrukvibrators en ‘gewone’ vibrators.

De vele onderscheidingen op het gebied van ontwerp- en innovatieprijzen spreken voor zich. In 2023 is het tijd voor de volgende fase van de seksuele wellness-revolutie: Vanaf nu worden alle speeltjes ook met app bediening gelanceerd, waardoor ze je een hele nieuwe manier bieden om je speeltje te besturen. Trillingen op de maat van de muziek of je partner die het speeltje via de smartphone bestuurt, waar je ook bent? Vanaf nu is dit geen sciencefiction meer, maar erotische realiteit die werkelijkheid wordt met de nieuwe app-speeltjes.

Dankzij de Air-Pulse technologie beslissen moderne vrouwen vandaag volledig zelf of en hoe ze een orgasme krijgen. Na het plaatsen van het speeltje op de clitoris, genereert de Satisfyer drukgolven in verschillende sterktes en niveaus die je zelf kunt bepalen. Wat volgt is een overweldigend heerlijk orgasme wat iedereen zou moeten ervaren.

Plezier voor twee.

Als het om orgasmes gaat, heeft Satisfyer een grote verandering teweeg gebracht. Steeds meer vrouwen ontdekken de luchtdruktechnologie en zijn overwegend positief. Van intensere orgasmes tot eerste orgasmes. Zelfs vrouwen die moeite hebben met klaarkomen juichen dat het hun met de Satisfyer wel lukt. Maar Satisfyer is een merk met vele producten. Niet alleen voor de vrouwen, maar ook voor mannen heeft dit merk verschillende speeltjes. Plezier voor twee kan dus ook. Of je nu man of vrouw bent maakt niets uit.

Orgasmes zijn gezond. Ze wakkeren je levensenergie aan. Laten alles stromen. Maken je wakker. Want: seksuele energie = levensenergie. Orgastische energie is, na woede, ook nog eens de krachtigste energie die er bestaat. 

Voor vrouwen

Het is de technologie die de Satisfyer vibrators voor vrouwen zo populair maakte. Het zuigende mechanisme van de vibrator zorgt voor stimulatie van de clitoris, zonder deze echt aan te raken. Deze technologie maakte voor een hoop vrouwen het verschil in hun ervaring van orgasmes. Er zijn verschillende modellen van deze zuigende vibrator van Satisfyer. De Satisfyer Pro 2 en hierop volgende modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van deze technologie. Daarnaast zijn er nog meer seksspeeltjes die speciaal voor vrouwen ontworpen zijn. Bijvoorbeeld de Curvy 2 of Wander Woman.

Voor mannen

De mannen komen bij Satisfyer ook aan hun trekken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende vibrerende penisringen met namen als Mighty One of Royal One. Ook buttplugs en sleeves zijn er in verschillende uitvoeringen van Satisfyer. De unieke technologie ontworpen voor het mannelijk orgasme bij Satisfyer is de temperatuurregelaar. De temperatuur van je lichaam wordt gestimuleerd in combinatie met vibraties om op die manier een unieke ervaring aan het mannelijk orgasme te geven. Met een Satisfyer product ga je dus altijd voor een intenser orgasme.

Samen genieten van seksspeeltjes

Om het ook voor koppels leuk te maken zijn er verschillende producten van Satisfyer, onder meer te koop bij Luchtdrukvibrator.nl, die gekoppeld kunnen worden met een app. De speeltjes kun je bijvoorbeeld inbrengen en via bluetooth of internetconnectie kan het speeltje vanuit de app bediend worden. Door je partner dus. Op die manier kun je ook op afstand samen seks beleven. De apps zijn er voor iPhone en ook voor Android. Uiteraard claimt Satisfyer dataveiligheid in deze apps, omdat het toch om intieme momenten gaat. 

Absolute verkooptopper.

De Satisfyer pro 2 is een absolute bestseller van dit merk. Pro 2 Next Generation maakt gebruik van drukgolven en tintelende trillingen. Het mondje plaats je gemakkelijk om de clitoris. Vervolgens zullen een licht vacuĆ¼m en luchtdruk golven de clitoris stimuleren. Deze werking is een geheel andere vorm van stimulatie dan van een vibrator.
Deze stimulatie werkt snel en effectief en brengt je gemakkelijker naar een hoogtepunt dan met welk ander speeltje ook.