specialist in spackspuiten

Muur spacken of plafond spacken? Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan. Binnen 30 minuten ontvangt u al de offerte.

Spacken plafond

Inhoudsopgave

Spacken plafond

Spacken plafond snel en voordelig

Bent u opzoek naar een nieuwe wand of plafondafwerking? Maar u wilt dit op een zo goedkoop mogelijke manier laten uitvoeren? Dan kan ik u vertellen dat u op het juiste adres ben gekomen om een kijkje te nemen! Spacken plafond is een van de voordeligste vormen voor plafondwerk. Traditioneel stucwerk kost veel meer geld dan als wij het spacken.

Laat uw plafond spuiten - spacken plafond

Als u voor goedkoop stucwerk kiest is het laten spackspuiten iets voor in uw huis wat u zoekt. Veel ondergronden zijn direct klaar voor een laag spackspuiten. Een spacklaag is een vrij dunne laag die met een spackspuitmachine wordt aangebracht. Door de compressor die er voor zorgt dat de spack goed verdeeld wordt op de muren en de plafonds krijgt u een prachtige structuur zowel grof als fijn.

  • Eerste laag: De eerste laag spack is de laag waar alle kleine oneffenheden worden weggewerkt. Ook wel genoemd de meslaag.

  • Korrel laag: De 2 de laag is de afwerklaag die aangebracht wordt nadat de eerste laag is ingetrokken en gedeeltelijk gedroogd is. Deze laag bepaald de structuur.

Mocht het zo zijn dat uw muur of spacken plafond niet vlak genoeg is of flink schade heeft opgelopen dan zal de stucadoor eerst alles opnieuw moeten egaliseren voor er kan worden begonnen met het spuitwerk. Ook nicotine aanslag, roet of andere aangebrachte schade moeten daardoor opnieuw voorbehandeld worden.

Spacken korrelgroottes

Spack is een materiaal dat wordt gebruikt om muren en plafonds af te werken. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor traditioneel stucwerk vanwege de lagere kosten en de snelheid van aanbrengen. Een spack plafond is een plafond dat is afgewerkt met spack.

Spack wordt op het plafond aangebracht met behulp van een spuitpistool. Hierdoor ontstaat er een gelijkmatige laag spack over het oppervlak. Na het aanbrengen van de spack kan het plafond worden gladgestreken of gestructureerd, afhankelijk van de gewenste afwerking.

Een spack plafond heeft een aantal voordelen, waaronder:

  • Kostenbesparend: Spack is over het algemeen goedkoper dan traditioneel stucwerk.
  • Snelheid: Het aanbrengen van spack gaat snel, wat betekent dat een plafond in korte tijd kan worden afgewerkt.
  • Eenvoudig te repareren: Als er schade aan het plafond optreedt, kan dit gemakkelijk worden gerepareerd met behulp van spack.
  • Duurzaamheid: Spack is duurzaam en kan jarenlang meegaan zonder dat er reparaties nodig zijn.

Een nadeel van spack is dat het niet zo strak en glad is als traditioneel stucwerk. Ook kan het zijn dat er bij het aanbrengen van spack spetters ontstaan op de vloer en muren, dus het is belangrijk om de ruimte goed af te dekken voordat het spack wordt aangebracht.