egaline-pro-logo

Flexibele tegellijm vindt u in onze webshop. Voor alle werkzaamheden hebben wij wel de benodigde lijm in ons assortiment.

Tegellijm

Inhoudsopgave

Tegellijm

Tegellijm voor elke situatie

Zelf tegelen is helemaal niet moeilijk als je goede tegellijm tot uw beschikking heeft. Lijm voor tegels is onmisbaar bij het betegelen van een badkamer, toilet, keuken of vloer. Iedere tegelsoort en ondergrond is anders waardoor verschillende soorten lijm nodig zijn. In ons assortiment hebben wij flexibele lijm die geschikt is voor binnen- en buitenhuis. Voor wand- en vloertegels op alle soorten ondergronden en waterdichte lijm. Lijm kopen van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs? Bestel dan bij de Egaline Pro.

Wat is tegellijm eigenlijk?

Tegellijm is een type lijm die gebruikt wordt om tegels op muren, vloeren en andere oppervlakken te bevestigen. Het is een speciaal soort lijm die speciaal is ontworpen om een sterke hechting te bieden en de tegels veilig op hun plaats te houden, zelfs onder zware belasting.

Wij hebben verschillende soorten lijm beschikbaar, afhankelijk van het type oppervlak waar u de tegels op wilt plaatsen en de type tegel die u voor deze klus wilt gebruiken. Bijvoorbeeld, als de tegels worden geplaatst op een vochtige ondergrond, zoals een badkamer want, kan waterbestendige tegen lijm nodig zijn. Ook als de tegels er zwaar zijn, zoals marmeren tegels, kan een speciale lijm nodig zijn die een extra sterke hechting biedt.

Deze lijm is meestal gemaakt van combinatie van cement, zand en andere bindmiddelen, die samen een plakkerige pasta vormen. Die aan de hand van een spaan of troffel gebruikt wordt om tegels op hun plaats te houden.

Deze lijm is een essentieel onderdeel van het betegelen van oppervlakken. Dit soort lijm zorgt ervoor dat tegels stevig en langdurig om hun plaats blijven.

Voordelen van tegellijm

Deze lijm heeft veel voordelen dat het met zich meeneemt. Zo biedt onze lijm een sterke hechting tussen de tegels en het oppervlak waarop ze worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de tegels veilig op hun plaats blijven, zelfs onder zware belasting.

Daarnaast zijn sommige soorten tegellijm die wij in ons assortiment hebben waterbestendig, dit betekent dat geschikt zijn om gebruikt te worden in vochtige omgevingen, zoals badkamers en keukens. Dit voorkomt namelijk dat de tegels loskomen of beschadigd raken door vocht.

Dit zorgt voor een duurzame  afwerking van muren, vloeren en andere oppervlakken. Het voorkomt dat tegels loskomen of verschuiven, waardoor u van een lange tijd van uw mooie tegels kunt genieten.

Daarbij is de lijm gemakkelijk aan te brengen en kan aangebracht worden met een spaan of troffel. Daarbij droogt het snel en biedt het een stevige grip, waardoor het eenvoudig is om tegels snel en efficiënt te plaatsen.

En als laatste kunt u van veel verschillende soorten tegels aan uw muur vastmaken, waaronder tegels gemaakt van keramiek, porselein, marmer en glas. Dit maak tegellijm een veelzijdig product dat geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.