NR. 1 leverancier van tribunestoelen

W&H Sports is een toonaangevende leverancier van tribunestoelen in binnen- en buitenland. Wij hebben een divers aanbod aan tribunestoelen en andere zitmogelijkheden. Stoelen kunnen op maat worden gemaakt en gepersonaliseerd naar jouw wensen.

Inhoudsopgave

Tribunestoelen specialist

Wij leveren stadionstoelen voor alle soorten sportfaciliteiten, van voetbalstadions tot sporthallen en scholen. Onze producten worden gebruikt door professionele clubs, maar ook door amateurclubs.

Wij leveren al meer dan tien jaar stadionstoelen en zijn een van de grootste leveranciers in Nederland en België. We hebben met duizenden verschillende klanten samengewerkt om een zitoplossing te vinden die voor hen werkt. Als je meer wilt weten over wat we te bieden hebben, delen we graag onze expertise. We zullen je door alles heen leiden, van de eigenschappen van onze tribunestoelen tot hun certificeringsopties.

Voor ieder niveau en iedere sport hebben wij een zitmogelijkheid. Onze tribunestoelen zijn terug te vinden in verschillende grote stadions in binnen- en buitenland. Maar ook bij de amateurclub en sporthal bij jou om de hoek.

Wij hebben veel verschillende accommodaties van stoelen kunnen voorzien, en wij kunnen jou helpen een oplossing te vinden die het best werkt. Onze stoelen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en gemaakt met het oog op veiligheid.

Tribunestoelen SC Heerenveen

De populairste tribunestoel die wij leveren is de CR4. De CR4 heeft een enkelwandige, hoge rugleuning. De stoel is makkelijk te reinigen en heeft een glanzend oppervlak. De stoel is beschikbaar in verschillende kleuren waardoor de clubkleuren kunnen worden teruggebracht in de stoel. Deze tribunestoel wordt ook vaak gebruikt voor de inrichting van een kleedkamer. Club Brugge, Feyenoord, ADO Den Haag en Almere City hebben gekozen voor de CR4 stoel.

Tribunestoelen kopen